Taidekuja

TracOff taidekuja esittelee lahjakkaita taiteilijoita ja artesaaneja. Linkit taiteilijaprofiileissa johtavat tekijöiden verkkokauppoihinsa.

Tervetuloa tekemään löytöjä!

 

Taiteilijaesittelyt

 

Suodata taiteilijoita: Kaikki Lauantai Sunnuntai

Pöytä Päivä Kuva Nimi ja kuvaus
None. Lauantai, sunnuntai

AntsuPuff

AntsuPuff on Tamperelainen graafinen suunnittelija ja sarjakuvapiirtäjä. Taiteen aiheet keskittyvät pääasiassa fantasiaan ja kauhuun. Kaupasta löydät niin sarjakuvaa, taidekirjan kuin printtejä sekä tarroja.
Tarjolla pääasiassa originaali taidetta, mutta muutama fanitaide tuote löytyy.

None. Lauantai, sunnuntai

Elontaival

Elontaival on Oululainen kuvataiteilija ja tuotesuunnittelija. Hänen tuotevalikoimansa on laaja ja jatkuvasti kasvava, sisältäen kaikenlaista paperituotteista koruihin ja kangasmerkkeihin. Tracoffin aikana varsinainen kauppa on kiinni uudistuksia varten, mutta etsyn puolelta löytyy paljon kaikenlaista kivaa 10% automaattisella alennuksella!

None. Lauantai, sunnuntai

Jasu Wonder World

Tarjolla on laaja valikoima tuotteita t-paidoista värityskirjoihin ja magneeteista tarroihin. Kaikki tuotteissa esiintyvät kuvitukset ovat Jasu Hintsalan luomia. Värikkäät ja eloisat fantasia-, ja eläinaiheet ovat pääasiassa vesivärein maalattuja.

None. Lauantai, sunnuntai

KaaoksenKorppi

Eläintarinoiden taiteilija! Löytyy mm. Soturikissat, Hopeanuoli ja Ruohometsänkansa fanarttia. Myös joitain muita fantasia, eläimet, pelit ja anime aiheista. mm. Tarroja, charmeja, kortteja, laynardeja sekä omakustanne fantasiakoirasarjakuvani ensimmäinen osa. Lisää tulee. Teen myös tilareita!

None. Lauantai, sunnuntai

kicksledge

Hei! Myyn nettikaupassani fanart tuotteita sarjasta Jojo's Bizarre Adventure ja printtejä ostajan valitsemalla piirustuksellani. Valikoimassani on säännöllisesti printtejä ja tarroja, mutta valikoimaan tulee erilaisia tuotteita aika ajoin (hiirimattoa, pinssejä ja muita). Tervetuloa! :)

None. Lauantai, sunnuntai

Kiserinn

Taiteeni teemoina ovat usein söpöt eläimet, leivokset sekä muut herkut, ja fanitaiteen puolelta löytyy paljon mm. Promare ja studio ghibli-aiheisia töitä. Kaupassani on esimerkiksi pehmeitä muotoonommeltuja tyynyjä, avaimenperiä ja lanyardeja, tarrasettejä sekä uutena tuotteena candy bag-charmeja! Käythän kurkkaamassa, sillä Tracoffin aikaan tarjoan yli 15€ ostoksille ilmaiset postikulut! Töihini voi tutustua myös twitterissä sekä instagramissa @Kiserinn !

None. Lauantai, sunnuntai

Koomalaama

Koomalaaman originaalitöissä seikkailevat söpöt pulleat eläinhahmot (erityisesti siilit ja kissat) ja fanitaiteen aiheina on mm. Pokemon, Totoro ja Golden Kamuy.
Etsyn valikoimasta löydät tarroja, magneetteja, pinssejä, puupinssejä, avaimenperiä, washi-teippiä ja avainkaulanauhoja, joten tsekkaas ihmeessä!

None. Lauantai, sunnuntai

Kuusade

Kuusateen takana toimii Tamperelainen artesaani, Jenna Tuomala

Kuusade on minun pieni palani galaksia, jonka valikoimista löydät tuotteita, joihin olen saanut inspiraation niin avaruudesta kuin maankamaralta.
Teen koruja, miniatyyrejä sekä kangas-, sisustus- ja paperituotteita, jotka kaikki ovat valmistettu omasta akvarellitaiteestani tai käsitöistäni

None. Lauantai, sunnuntai

Lamppu Art

Lamppu on Tamperelainen kuvittaja, joka tekee mielellään kuvituksia jossa on tarinaa ja tunnelmaa, mutta tykkää myös todella paljon suunnitella uusia tuotteita. Nykyiseen repertuaariin kuuluu charmeja, tarroja, emalipinssejä, rintanappeja, printtejä ja postikortteja. Uutuutena nettikauppaan on tulossa korvakoruja ja kaulakoruja viim. 5.9.2020, juuri sopivasti Tracoffille! Lampulta löytyy niin originaalia taidetta, kuin fanarttia. Originaalia on mm. LGBT kissoja, söpöjä eläimiä, Hungry Girls-emalipinssisarja sekä erilaisia printtejä: Fanarttia löytyy taas One Piecestä, Supernaturalista, Good Omensista, Steven Universestä sekä Doctor Whosta.

None. Lauantai, sunnuntai

Mica's Deco

Mica's Decolta löydät käsintehtyjä hartsikoruja,- avaimenperiä, - ja kodinkoristeita! Koruissa esiintyy muun muassa kolmisilmäisiä kissoja ja eläinten kalloja, kun taas avaimenperistä löytyy enemmän hempeitä sävyjä.
Otan vastaan innolla myös tilaustöitä. Laitathan siis rohkeasti viestiä Instagramissa! :)
Valmiita koruja ja muita esineitä pääset ihastelemaan Etsy-kaupassani ja Instagramissani!

None. Lauantai, sunnuntai

Mustekukka

Kaupastani löytyy japanilaisella tsumami zaiku-tekniikalla valmistetuista kukista tehtyjä koruja ja hiuskoristeita. Myynnissä on myös käsintehtyjä pinssejä, sekä postikortti kokoisia kollaaseja.

None. Lauantai, sunnuntai

Nika "Gomis" Kiiskilä

Minulta löytyy printtejä, omakustannesarjakuvia, tarroja, avaimenperiä ja kaikkea hauskaa! Taiteeni aihepiirit pyörivät akselilla eläimet, hirviöt, fantasia, sci-fi ja makaaberit teemat, ja varsinkin sarjakuvissa vahvasti LGBT+ -aiheet. Etsy-kaupassani on 15.9. asti myös syysale, koodilla AUTUMN20 -20% kaikesta! Tulkaa katsomaan!

None. Lauantai, sunnuntai

Nuuhku

Olen kuvittaja ja graafikon alku pohjoisesta. Teen kauhu- ja fantasia-aiheisia kuvituksia – nettikaupasta löytyy printtejä, tarroja ja zinejä.

None. Lauantai, sunnuntai

Origami-kurki

Origamikorut tehdään pienistä, noin 5x5cm kokoisista paperineliöistä käsin taittelemalla. Origami-kurki on origamimalleista tunnetuin ja sitä pidetään Japanissa myös rauhan symbolina. Korut käsitellään vedenkestäviksi joko lakkaamalla tai ekologisella muovipinnalla. Itseäni origamikoruissa kiehtoo niiden samanaikainen särmikkyys/terävyys ja keveys/herkkyys. Koruni ovat myös erittäin korvaystävällisiä, ne on kevyitä käyttää ja korunosat on hopeaa (sterling silver 925).

None. Lauantai, sunnuntai

Owl Basket

Kuvittaja ja koodari ne pöllöjä piirtää. Syntyy sarjis pöhelöistä pöllöistä: Realm of Owls, englanniksi. Strippejä kootaan kokoelmiksi ja tarjoillaan digipergamentteinä – hyvän huumorin keralla. Hanki, lue ja ihastu hölmöläispöllöihin! (OvO) Huhu puhuu, että joku on näistä jollakin tavalla viisastunukkin.

None. Lauantai, sunnuntai

Reshi

Olen Reshi, (fani)taiteilija Tampereelta. Etsy kaupastani löydät paljon söpöjä tuotteita, kuten avaimenperiä, tarroja, rintanappeja, kaulanauhoja ja muuta! Työni ovat fanart painotteisia, joten jos pidät erityisesti esim. Pokemonista, Animal Crossingista tai Hamtarosta, suosittelen lämpimästi vilkaisemaan valikoimaani. Tarjoan myös TracOFFin ajalle Suomen sisäiset toimituskulut ilmaiseksi.

None. Lauantai, sunnuntai

ShinonArt

ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Etsy-kaupasta löydät niin oriiginaaliteoksia kuin erilaisia printtituotteita kuten tarroja, eri kokoisia taideprinttejä sekä zinejä.

None. Lauantai, sunnuntai

Sudenhuuto

Oululainen taiteilija Ana on pääasiallisesti keskittynyt eläinkuvituksiin mutta fanitaidettakin on pujahtanut valikoimaan. Etsy-kaupasta löydät originaalitaidetta koira-, kallo- ja LGBT+ -aiheilla kuin myös esimerkiksi Okamia ja Ghibliä!
Tarjolla tällä hetkellä puupinssejä, puisia magneetteja, avaimenperiä, washi-teippiä ja avainnauhoja.

None. Lauantai, sunnuntai

TTM-Jewelry

Talking to myself valmistaa monen vuoden kokemuksella käsin hartsista ja fimosta kaikenlaisia koruja vähän joka makuun! Löytyy pastellista kimallusta sekä tummempaa goottia sekä noitamaisia koruja. Pulloja, piristysruiskuja, tikkareita ja muita herkkuja, alieneita, kimaltelevia kuita, linnunkalloja, sudenkalloja, päkäpäitä, sarvi- sekä kukkapantoja, puhelinkuoria, lonkeroita ja vaikka mitä!

Instagramissa ja facebookissa näet tulevat keikat sekä ihanien asiakkaiden kuvia ja ylläri-tarjouksia ^3^