Nettialustat

Lauantain aikana striimattavat ohjelmat lähetetään kolmesta eri striimistä:

Valtaosa Youtubessa lähetetyistä ohjelmista on myös myöhemmin katsottavissa tallenteina Traconin Youtube-kanavalta.

Cosplay- ja AMV-äänestykset

Jotta voit osallistua yleisöäänestykseen cosplay- ja AMV-kilpailuissa, tulee sinulla olla Kompassi-tunnus. Jos sinulla ei ennestään ole tunnuksia, ne kannattaa käydä luomassa hyvissä ajoin osoitteessa kompassi.eu. Tarkemmat ohjeet äänestämiseen annetaan ohjelman yhteydessä.

AMV.fi striimi

Myös AMV-kilpailun seuraaminen vaatii tunnistautumista Kompassi-tunnuksilla.

Discord

Maanantaista 31.8. seuraavan kahden viikon ajan palvelee myös Tracoffin Discord-server, jonne voit liittyä mukaan

discord.gg/tracon

Nörttityttöjen digitaalisesta Turvasatamasta (#turvasatama Discordissa) löydät aina juttuseuraa ja turvallisen tilan olla oma itsesi! Tule hengähtämään conivilinässä, juttelemaan kokemuksistasi ja ihan vaan tutustumaan ihmisiin. Tarjoamme virtuaaliteetä ja sympatiaa. Turvasatamassa päivystävät conipäivinä myös digituutorit. Virallisesti päivystäjät/digituutorit ovat paikalla lauantaina klo 12-21 sekä sunnuntaina klo 11-17, mutta mukavaa juttuseuraa löytynee myös muina aikoina.

Myös moni ohjelmanjärjestäjä, sekä tietysti tapahtuman järjestäjät, ovat mukana Discordissa. 

Käyttäytyminen

Liittyminen ja osallistuminen Discord-alustan keskusteluihin sekä Traconin lähetysten kommentointiin edellyttää seuraavien sääntöjen hyväksymistä. 

  • Kunnioita muita keskustelijoita. Älä vähättele, nimittele, hauku tai solvaa muita käyttäjiä. Älä tee olettamuksia muiden sukupuolesta, suuntautumisesta, äläkä arvostele toisten ulkonäköä.
  • Huomioi keskusteluissasi kaikilla kanavilla ja alustoilla, että Tracoff on kaikenikäisille. Ota kaikenikäiset osallistujat huomioon erityisesti jakamissasi kuvissa, giffeissä ja linkeissä. 
  • Tracoffin kieli on ensisijassa suomi, mutta voit keskustella alustoilla myös englanniksi. 

Moderaattorit voivat antaa näiden käyttäytymissääntöjen valvomiseksi ohjeita, joita on noudatettava. Moderaattorit voivat tarvittaessa hiljentää kanavia, poistaa yksittäisiä sääntöjen vastaisia viestejä, linkkejä ja kuvia, laittaa sääntöjä rikkovia käyttäjiä jäähylle ja/tai poistaa käyttäjiä tapahtuman verkkoalustoilta. 

Myös häirintäyhdyshenkilöt palvelevat Tracoffin aikana, ja voit ottaa heihin yhteyden Discordissa suoraan tai moderaattoreiden kautta tai sähköpostilla hairinta at tracon.fi

Tracon sosiaalisessa mediassa

facebook.com/Tracon.fi/

facebook.com/traconhitpoint

twitter.com/Tracon_FI

instagram.com/tracon_fi/