Ohjelma

Vaikka Tracon jouduttiin perumaan, tarjoaa TracOff teille päivän täydeltä ohjelmaa, ja vähän ylikin! Tracoffin striimissä on launantaina 5.9. tarjolla puheohjelmaa ja paneeleja roolipeleistä, animesta, musiikista ja meidän rakastamista ja kaipaamistamme harrastetapahtumista. Striimiä voit seurata Traconin YouTube -kanavalla.

Ohjelmastriimin lisäksi Tracoffissa on myös tarjolla roolipelejä ja jopa työpaja!

Tracoffin ohjelman löydät kokonaisuudessaan Ohjelmakartastamme!

Roolipelit

Tracoffissa on mahdollisuus osallistua etäroolipelien pelaamiseen! Kyseessä on perinteisten pöytäroolipelien verkkoon siirretty toteutus. Roolipeleille on varattu Tracoffin Discordiin omat huoneet, joihin GM ja pelaajat pääsevät kokoontuman saman virtuaalisen pöydän äärelle. Etäroolipelejä on tarjolla koko viikonlopun ajan alkaen perjantaina ja päättyen sunnuntai-iltana. Tracoffin roolipelit löytyvät ohjelmakarttamme Discord -osiosta.

Etäroolipeleihin ilmoittaudutaan Warhorn -palvelussa osoitteessa https://warhorn.net/events/tracoff-2020 

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 31.8. klo 16:30. Ilmoittautumista varten tarvitset ilmaiset Warhorn tunnukset.

Cosplay

Tracoffissa järjestetään myös cosplaykilpailuja! Tutustu Cosplayputki ja Photoshoot -kilpailujen ohjeisiin ja sääntöihin, ja osallistu! Voittajat julkistetaan Tracoffin striimissä lauantaina 5.9.!

AMV -kilpailu

Tracoffin AMV kilpailu järjestetään kesän aikaisempien etä-AMV -kilpailujen tavoin YouTuben sijaan AMV.fin striimissä. Striimin katsominen vaatii Kompassi -tunnukset. AMV.fi striimi aukeaa puoli tuntia ennen kisan alkua ja linkki AMV -kilpailun striimiin lisätään tälle sivulle sen avauduttua.

Discord

Kuten ylempänä on jo mainittu, Tracoffille avataan Discord serveri, jossa on mahdollisuus keskustella Tracoffin ohjelmasta, roolipeleistä, animesta ja mangasta, cosplaysta ja muusta. Myös Tracoffin etäroolipelit toteutetaan Discord serverillämme.

Keskustelun ja roolipelien lisäksi Tracoffin Discord tarjoaa työpajan sarjakuvan tekemisestä:

Piirretään yhdessä oma sarjakuva!

5.9. kello 15 - 18, Tracoff Discordin Etäroolipelihuone 5

Kiinnostaako sinua sarjakuvan tekeminen? Mistä lähteä liikkeelle ja miten sivu valmistuu vaihe vaiheelta. Osallistu etätyöpajaan, jossa keskustellaan ja käydään läpi sarjakuvan luominen vaihe vaiheelta. Voit halutessasi vain kuunnella tai osallistua keskusteluun tai jopa harjoitella piirtämään omaa sivua. Kaikki ovat tervetulleita taidoistaan tai osallistumisen määrästä huolimatta.

Liiity Tracoffin Discordiin täällä: https://discord.gg/tracon

TracOff Iltabileet

TracOff Iltabileet järjestetään yhteistyössä Neonya!! Partyn kanssa. 

Illan hämärtyessä livelähetys siirtyy Neonya!! Partyn Twitch-kanavalle, jossa livebileistäkin tutut DJ:t soittavat koko illan vain hyviä biisejä.

 

Photographer: Mihashi

Iltabileiden ohjelma

19:30 DJ Weeaboomer & WeeaBingo

20:15 DJ Kyyhky

20:45 DJ Tabbels

21:30 DJ BLNQ

22:15 DJ Kehveli, Cubus & VJ Rustoga

23:00 DJ Yukata

23:45 Neon Pantsu Punx

00:30 DJ NoiZu 

Yhteistyössä

Nappaa Neonya!! Partyn sometilit seurantaan, ja pysyt ajantasalla uusimmista livelähetyksistä.

 

https://twitter.com/neonyaparty

https://www.instagram.com/neonyaparty/

https://www.facebook.com/neonyaparty/

https://www.twitch.tv/neonyaparty
 

Koitko häirintää tapahtumassa? 

Ota yhteyttä hairinta@tracon.fi