Photoshoot-kilpailun tuomarit

Tracoffin photoshoot-kilpailun tuomaristo esittäytyy!

 

Perunaprinssi

Kuva: Paru


Terve kaikille! Olen Perunaprinssi, yksi photoshoot-kilpailun tuomareista. Cosplayta olen harrastanut jo reilusti yli kymmenen vuotta, mutta vuoden 2014 tienoilla huomasin viihtyväni paremmin kameran takana kuin edessä. Sen jälkeen cosplaykuvaaminen on haukannut leijonanosan harrastuksestani, ja conien photoshoot-kisoissa on istuttu jännittämässä niin tuomarina kuin osallistujanakin. Omat lempijuttuni cosplaykuvaamisessa ovat miljöiden käyttö, tunnelman luominen otoksiin ja mallien vääntäminen mitä oudoimpiin asentoihin. Onnea kisaan ja pistäkää parastanne (tai pahintanne!)

 

Tekla ”megurinemagnet” Kokkonen

Kuva: Tekla


Hei! Nimeni on Tekla ”megurinemagnet” Kokkonen. Olen 23-vuotias kuva-artesaani, joka kiinnostui valokuvaamisesta pitkälti cosplayn ansiosta. Kuvaan työkseni henkilökuvia vauvasta vaariin, ja tietenkin myös cosplaykuvaaminen on tärkeä osa minua valokuvaajana. Tuomaroidessa kiinnitän huomiota oikeastaan kaikkeen, mitä kuvassa näen: sommittelu, värit, tarkennus, kuvan tarinallisuus, mallin ja kuvaajan välinen yhteistyö jne. Tsemppiä kaikille kisaan!
 

 

Milla

Kuva: Aleatha

Aloitin cosplayn vuonna 2009 ja vuodesta 2011 eteenpäin olen ollut intohimoinen cosplayskittien ja muiden cosplayprojektien tekemisestä. Olen suorittanut harrastuspohjalta taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän ja ollut koko elämäni kiinnostunut esiintymisestä ja myöhemmin myös esittävästä taiteesta. Cosplayn saralla olen osallistunut useisiin photoshootteihin ja CMV-kuvauksiin mallina ja nyt kiinnitänkin kisassa erityisesti huomiota mallien kehonkieleen ja poseerauksen luontevuuteen, ilmeitä unohtamatta.
Odotan innolla, että pääsen näkemään tuotoksianne ja onnea kisaan!