Cosplayputken voittajat

Cosplayputken voittajat on nyt julkaistu. Kilpailun pääpalkintona on kaksi kappaletta koko viikonlopun ranneketta Tracon 2021 -tapahtumaan.

 

Päävoitto - voittaja @Biffekun
Tuomariston perustelut: Tasapainoinen ja monipuolinen kokonaisuus. Kekseliästä materiaalin käyttöä. Söpö kissa. Tuomaristo oli kuin pölkyllä päähän lyöty.


 

Lemmikki cossaa - voittaja: @kida_cos

Tuomariston perustelut: Oikeanlaiset materiaalit sekä maskeeraus on erinomaista. Stailausta ei ole jätetty pelkästään malliin vaan on otettu hienosti huomioon myös ympäristössä. Kuvaajan ja mallin välinen yhteistyö välittyy. Mallin eläytyminen on uskollinen lähdeteokselle.

Karanteenicosplay- voittaja: @ Katarith

Tuomariston perustelut: Hienosti uudelleenluotu hahmolle luontaiset kuvat. Eläytyminen sekä yhdennäköisyys on pettämätön. Tuomaristokaan ei voi uskoa että tämä on kisaajan ainoa cossi tälle vuodelle. 

Kirjaimellinen supersankari - voittaja: @This_Hades

Tuomariston perustelut: Tarinankerronta on uskomatonta ja kuvailussa välittyy hyvin hahmon luonne. Tuomaristokaan ei nähnyt tämän tulevan ja muistutamme kaikkia seuraavan kerran mökille mentäessä varomaan yöryömijää.

Peruukki ilman kuitua - voittaja: @SatsumaLi

Tuomariston perustelut: Yksi alkuperäistehtävä piti poistaa jotta vältyttäisiin tällaisilta tuotoksila. Tuomaristo myös kyseenalaisti harrastuksensa mutta kiittää siitä, että kisaaja on tehnyt näin upean luomuksen ja samalla siitä että ruokahävikiltä vältyttiin.

Hahmo arkiaskareissa - voittaja: @Ararartti

Tuomariston perustelut: Hahmouskollinen eläytyminen, kuvan tunnelma välittyy katsojalle. Tällaisen tilanteen varmasti jokainen on kokenut perhe-elämässään.