Cosplayputken tehtävälista

Osallistuminen kilpailuun tapahtuu Twitterin tai Instagramin kautta käyttämällä hashtagia #tracoffcosplay . Voit myös lähettää kuvan/videon tekemästäni tehtävästä cosplay@tracon.fi osoitteeseen. Muistathan lisätä kuvateksteihin tehtävänumeron.

Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä hashtagia annat luvan Traconille mahdollisesti julkaista kuvasi nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Voittajat julistetaan sunnuntaina 6.8 Traconin sosiaalisessa mediassa. Varmistathan, että tilisi on julkinen mikäli osallistut Twitterin tai Instagramin kautta.

Kilpailun palkintona on kaksi (2) koko viikonlopun ranneketta Tracon 2021 -tapahtumaan!

Tehtävälista:

  1. Lemmikki cossaa

Nyt on tilaisuus antaa myös talon karvaisten asukkaiden kokeilla cosplayharrastusta! Lemmikin puuttuessa myös pehmolelut ovat tervetulleita kisaan. Nappaa kuva lemmikkisi/pehmosi cosplaysta ja julkaise tai lähetä se meille yhdessä referenssikuvan kanssa.

 

  1. Karanteenicosplay

Edes karanteeni ei estä uuden cosplayasun luomista. Nappaa siis kaapista löytyvät materiaalit ja anna luovuuden sekä mielikuvituksen viedä. Tärkeintä tässä haasteessa ei ole tavoitella täydellisyyttä, vaan ajatella laatikon ulkopuolelta. Julkaise tai lähetä meille kuva cosplayasustasi yhdessä referenssikuvan kanssa.

 

  1. Kirjaimellinen supersankari

Jos Spider-man ei olisi supersankari, millainen hän olisi? Hämähäkkilemmikkejä omistava mies vai hämähäkiksi muuttuva mies? Entä Wonder Woman tai Iron Man? Kuvaa kirjaimellinen supersankari luomuksesi ja julkaise tai lähetä se meille.

 

  1. Peruukki ilman kuitua

Stailaa peruukki cosplayhahmolle - helppoa! Stailaa peruukki cosplayhahmolle ilman että käytät valmista peruukkia tai edes kuitua ollenkaan - challenge accepted! Julkaise tai lähetä meille kuva peruukistasi yhdessä referenssikuvan kanssa.

 

  1.  Hahmo arkiaskareissa

Oletko ikinä miettinyt miten hahmot viettävät vapaapäivänsä? Edes päähahmot eivät voi välttyä tiskivuorelta tai rikkoruohojen kitkemiseltä. On aika kiskaista cosplayasu niskaan ja kuvata hahmo arkiaskareissa.