Liput

Tracon on pääsymaksullinen tapahtuma. Lippuja on myyty verkossa ja alla mainituissa edustustapahtumissa.

Traconin liput tulevat myyntiin lauantaina 27.6. klo 18:00 verkkokauppaamme. Tapahtuma myy vuosittain loppuun verrattaen nopeasti, joten päivämäärä kannattaa ottaa hyvissä ajoin talteen.
 

K18-iltabileiden liput

K18-iltabileiden lippuja myydään vain bileiden ovelta. Iltabileet ovat tarkoitettu ainoastaan täysi-ikäisille Traconin kävijöille ja vapaaehtoisille. Sisäänpääsyyn vaaditaan viikonloppu- tai lauantai/sunnuntairanneke tai henkilökohtainen työvoimabadge. 

Lippujen hinnat

     Viikonloppu       Perjantai       Lauantai       Sunnuntai  
Traconin verkkokaupasta
Suomalaisten pankkien verkkomaksut
32 € 10 € 20 € 18 €
Traconin edustuspöydältä
Maksu vain maksukortilla
35 €


Edustusmyynti

Lippuja myydään perinteisesti kahdessa tapahtumassa, Tampere Kupliissa ja Ropeconissa. Tampere Kuplii peruuntui, joten etsimme sopivaa vaihtoehtoista tapahtumaa rannekemyyntiin.  Edustuspöydällä myydään vain koko viikonlopun lippuja hintaan 35€.


Poikkeukset sisäänpääsyssä

  • Alle 10-vuotiaat lapset maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta. Otathan huomioon, että vanhempi henkilö lasketaan tuolloin lapsen huoltajaksi ja on vastuussa kyseisestä lapsesta tapahtuman ajan.
  • Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän saattaja veloituksetta. Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevan maksavan kävijän kaksi saattajaa tai kuulovammaisen kaksi tulkkia veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä.
  • Cosplaykilpailijoiden lippueduista tiedotetaan erikseen kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kutsuvieraatvapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.
  • Myyjät ja muut yhteistyökumppanit sopimuksen mukaan.
  • Akkreditoituneet median edustajat veloituksetta

 

Kysyttävää lipuista?

Lipunmyyntiaiheesta on aina paljon kysyttävää. Vastaamme kysymyksiin lipuista ja majoituspaikoista mielellämme osoitteessa liput ät tracon.fi.